Artrose Artritis En Gewrichtspijn Komen Vaak Samen Voor  

Artrose Artritis En Gewrichtspijn Komen Vaak Samen Voor

Er zijn tegenwoordig heel veel mensen die lijden aan osteoarthritis en osteoarthritis. Vaak wordt dit behandeld met ontstekingsremmende (verzurende) middelen. Tegenwoordig zijn er veel andere mogelijkheden om op natuurlijke wijze de pijn dragelijk te maken en in andere gevallen zelfs op te lossen.

In de praktijk noemt men arthritis  en osteoarthritis ook wel gewrichtsslijtage dat ontstaat omdat er meer kraakbeen verloren gaat dan dat  door het lichaam wordt aangemaakt. Door slijtage van het kraakbeen en het afnemen van vloeistof in de gewrichten schuren botten over elkaar en dat doet pijn.

In dit artikel zal ik tevens aangeven wat het verschil is tussen artrose en artritis, daar bestaan nogal wat misverstanden over. Artritis noemt men ook wel osteoarthritis dit is een acute of chronische botontsteking en kan veel oorzaken hebben.

Artrose noemt men ook
osteoarthrose, dit is een aandoening van kraakbeen en gewricht die niet ontstoken is, hierbij verdwijnt meer
kraakbeen dan er aangemaakt wordt. Deze vorm van reuma noemt men ook wel slijtage reuma.

Dr Robert Young een vooraanstaand microbioloog heeft hier veel onderzoek naar gedaan met levende bloedanalyses bij personen met een chronische stofwisselingsaandoening. Hieruit kwam voort dat artrose en artritis niet erfelijk zijn maar dat door verzuring van weefsels artrose en artritis kunnen ontstaan.

Bacteriën, virussen en schimmels gedijen perfect in een verzuurde omgeving waardoor het zelfgenezende vermogen van het lichaam afneemt.
Dr Young en andere onderzoekers ontdekten dat door het zuur-base
evenwicht te optimaliseren, degeneratie van artrose en artritis stopte.

Als de ontstekingen geen onherstelbare schade hadden aangericht aan de gewrichten dan kan het lichaam herstellen. Een ander punt is de
afname van natriumbicarbonaat in het lichaam. Bicarbonaat wordt aangemaakt door het lichaam zelf om de PH (zuurgraad) tussen PH 6,5 – 7,5 te houden, echter als wij ouder worden raken de bicarbonaat buffers uitgeput,
dit zo rond ons  40 ste levensjaar.

Door ophoping van afvalzuren en slakken, urine zuurkristallen, cholesterol en vetzuren, etc, verzuurd het lichaam. Het spreekt voor zich dat onze westerse leefstijl met veel suiker, een overmaat aan dierlijke producten, zout en stress en
geblokkeerde emoties, de bicarbonaat buffers snel uitgeput raken vaak al ruim voor ons 40 ste levensjaar.

Deze vorm van verzuring kan in handen, voeten, knieën, schouders nek en heupen voorkomen. Dit kan behoorlijk pijnlijk zijn en uit zich
ook in stijfheid en functieverlies, spierzwakte, zwelling, misvormende gewrichten, en krakend geluid in gewrichten.

Behandeling van deze aandoeningen begint met het herstellen van het zuur-base evenwicht, en met een alkalische lifestyle. Door deze aanpassingen treedt vaak al binnen enkele maanden al verbeteringen op.

Advies : ontslakken en ontzuren om de opgebouwde gifstoffen te neutraliseren. In mijn E Boek “ De PH Waarde Is De Topprioriteit Van Het lichaam” staat dit uitvoerig beschreven.

Uiteraard is gezond en gevarieerd eten altijd belangrijk, maar natuurlijk helemaal als iemand ziek is.

PH Vision PH druppels tegen urine zuurkristallen en voor een alkalische leefstijl